انجام عملیات به زراعی در باغات چای با توجه به دستورالعمل های ابلاغی سازمان چای کشور
انجام انواع هرس باغات چای جهت:
1. جوان سازی بوته های چای
2. جلوگیری از رشد زایشی (تولید گل و بذر)
3. افزایش دوره رشد رویشی
4. ایجاد اسکلت بندی قوی و مناسب
5. گسترش و توسعه سطح برگ چینی
6. حذف شاخه های ضعیف (گره دار و آلوده به آفات و بیماری ها)
7. مقاوم سازی بوته ها در مقابل عوامل خسارتزای محیطی و تنش ها
8. نگه داشتن بوته ها در ارتفاع مناسب برای برداشت
اصلاح الگوی کشت با رویکرد مکانیزه کردن باغات چای
انجام عملیات خاکورزی خصوصاً بعد از عملیات هرس
رعایت بهداشت باغات و مبارزه با علف های هرز جهت جلوگیری از گسترش آنها
انجام شخم پای بوته در باغات چای
زهکشی باغات چای برای جلوگیری از فرسایش خاک
احیا باغات چای مخروبه و نیمه مخروبه
نمونه برداری از باغات چای به جهت توصیه های کودی مناسب
|